Mieghelm Proeverij - Voorjaar 2021

In deze rustige brouwerstijd hebben we bij Brouwerij Mieghelm hard gewerkt aan een nieuw biertje: een stevig bier met een donkere roodbruine kleur. Met vijf variaties op dit proefbrouwsel vormen zes experimentele bieren een heuse Gestelse proeverij voor de nieuwsgierige bierliefhebber die wel van proeven houdt.


BEPERKTE OPLAGE

Het eerste ‘proefbrouwsel’ met werknaam nr1 is goed gelukt. Van hieruit zijn we verder gegaan: aan onze nr1 zijn vijf verschillende smaken toegevoegd. Nu hebben we dus zes biertjes die iets van elkaar verschillen. De toegevoegde smaken blijven nog even ‘het geheim van de smid’. We hebben van de proefbrouwsels per smaak 60 flessen van 0.33cl afgevuld. Zo zijn er nu dus 60 kratjes met 6 proefbrouwsels, een unieke kans voor de liefhebber!

INGREDIËNTEN 

Nr 1 is het basis brouwsel. Bij de andere proefbieren is 5% andere smaak toegevoegd.
Dat zijn de volgende:
Nr 2 Rode Tawny Port
Nr 3 Cognac
Nr 4 Rode wijn nr 37 van wijnhuis Vin Unique
Nr 5 Whisky
Nr 6 Medium Sherry

DOE MEE EN WIN

Bij iedere proeverij horen een tweetal vragen:

Wat vind je het lekkerste biertje en hoe zou je het noemen?


Wordt jouw inzending uiteindelijk gekozen dan kun je rekenen op een leuke (en lekkere) attentie en uiteraard eeuwige roem en een eervolle vermelding bij de bekendmaking van de nieuwe smaak en naam.


DEELNAMEFORMULIER - VUL IN NA HET PROEVEN

Neem contact met ons op

SPELREGELS

  • Deelname vanaf 18 jaar
  • Alleen inzendingen die binnen zijn voor 25 april worden meegenomen - LET OP: Mooi weer op komst. Ideaal voor een proeverij in de tuin, daarom is de deelname termijn verlengt tot na de meivakantie. Laat voor 23 mei je reactie achter en doe nog mee! 
  • Met het e-mailadres dat je opgeeft houden we je op de hoogte van de actie. Uiteraard zijn je gegevens bij ons veilig en kun je je op ieder moment afmelden voor onze e-mails.
  • Afhalen van het proefpakket kan op zaterdag 3 april tussen 14.00 uur en 17.00 uur. We bakken die dag ook ambachtelijke worstenbroodjes in onze bakkerij. De worstenbroodjes kosten € 1,50 per stuk en kunnen besteld worden via info@brouwerijmieghelm.nl of 06 575 69 296 (via Whatsapp is ook mogelijk).