DE BROUWERIJ

Puur ambachtelijk vakmanschap, daar draait het om bij brouwerij Mieghelm. Voel je welkom in een familiebedrijf vol passie, enthousiasme en bovenal: gastvrijheid!

Speciaal bier wordt steeds populairder in Nederland. En terecht! Bier is een puur natuurproduct. De brouwers in Nederland bedenken keer op keer nieuwe receptuur en creƫren daarmee de meest uiteenlopende smaaksensaties. Brouwerij Mieghelm verstaat de kunst van het brouwen als geen ander en heeft daarmee een vooraanstaande positie in de regio weten te verwerven. Geniet mee van onze bieren en brouwerij.

 

Smid Thijs van den Helm, de grondlegger van de brouwerij, heeft de brouwerij met eigen handen vanaf de grond opgebouwd. Het roer is ondertussen overgenomen door een nieuwe generatie, maar ook Han & John brouwen nog steeds op de oude ambachtelijke manier. Op die manier blijft het bier dat wordt gebrouwen door brouwerij Mieghelm van de allerhoogste kwaliteit is. Een kwaliteit die je proeft. 

"Geweldige sfeer, super personeel en wat 'n lekkere bieren! Rondleiding, Top!"

Ingeborg Duffhues, februari 2020

BIERPROEVERIJ

Voor zowel grote als kleine groepen zetten wij graag onze deuren open voor een rondleiding en bierproeverij. Het brouwproces, de geschiedenis van de brouwerij en bijzondere technieken al stachelen komen aan bod. Verschillende bieren passeren de revue en natuurlijk horen daar wat bijpassende lekkernijen bij. 

In onze dorpsbrouwerij voel je de passie voor het ambacht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of om een datum te reserveren.