Inspirerend vergaderen

Wat is er mooier dan vergaderen in een inspirerende omgeving op een steenworp afstand van Den Bosch? Binnen of buiten, met een lunch of diner en alle ruimte om in groepen uiteen te gaan. Kom samen tot nieuwe ideeën en geniet van een historische omgeving.  

Bekijk de mogelijkheden op deze pagina of neem contact met ons op om te reserveren. 

Buiten de deur vergaderen heeft zich inmiddels zeker bewezen. Vergaderingen op inspirerende locaties zijn effectiever en verhogen de productiviteit tijdens de vergadering. Met ruimte voor een stukje zelfontplooiing en ontspanning is het concentratieniveau een stuk hoger. Door op een andere manier en locatie met elkaar in gesprek te gaan kom je tot vernieuwende ideeën. 

Met goed weer is het heerlijk vergaderen in onze groene tuin, maar ook binnen is er voldoende ruimte. 

We heten jullie persoonlijk welkom en geven jullie graag een rondleiding wanneer dat in het programma past. We hopen dat de passie die we voelen voor ons bedrijf een mooie uitgangspositie is voor jullie dag.  Uit de drukte van alledag

Een beamer is aanwezig, maar we motiveren jullie vooral om, net als wij, terug te gaan naar de basis van het ambacht. Ons ambachtencerntrum is een uitgelezen plek om ook weer eens terug te gaan naar jullie basis. Alternatieve werkvormen zijn zeker op deze locatie een waardevolle toevoeging om te vernieuwen en verdiepen.

Workshop & Borrel 

Een rondleiding zit altijd bij het arrangement inbegrepen. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om 's middag een van onze workshops te reserveren. 

Ook een ambachtelijke lunch, diner of borrel na afloop behoren tot onze mogelijkheden. 

Brouwerij & ambachtencentrum 

Vergaderen in een bierbrouwerij, wie zou daar niet enthousiast van worden? We nodigen je uit om dit alleen effectief en efficiënt te vergaderen, maar bovenal om elkaar te inspireren. 

Voel je welkom in ons familiebedrijf vol passie, enthousiasme en bovenal: gastvrijheid!

Alles op een rij
  • 4 tot 25 personen
  • Per dagdeel
  • Unieke locatie
  • Groene omgeving
  • Inclusief rondleiding
  • Ambachtelijke lunch