Over ons

Brouwerij Mieghelm is een echte ambachtelijke Brabantse brouwerij. Al sinds 1993 brouwt Mieghelm in Sint-Michielsgestel een aantal overheerlijke bieren. Wat begon als een hobby van de plaatselijk overbekende smid Thijs van der Helm is Brouwerij Mieghelm inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio Noord-Oost Brabant. De tijd is aangebroken om ook de rest van Nederland kennis te laten maken met de bieren van brouwerij Mieghelm.

Brouwerij Mieghelm brouwt naast haar gebruikelijke assortiment bestaande uit het "Abraham" en het "Brabants Buikje" en niet te vergeten de overheerlijke "Mieghelm Tripel" ook diverse gelegenheidsbieren waaronder de "Bokkendonkse Bok" en het "Knillis Bier".

Kennis maken en genieten van de heerlijke bieren van brouwerij Mieghelm kan op verschillende manieren. Onze bieren zijn op verschillende plaatsen te koop in de regio. Daarnaast bezoeken wij evenementen met onze historisch biertruck. Als laatste kunnen de bieren ook worden geproefd in onze brouwerij annex museum in Sint-Michielsgetel.