2 juli 2023: open dag!

Onze lente open dag met vele bezoekers lijkt nog kortgeleden, echter de weken vliegen voorbij en het is alweer bijna zomer. Tijd voor onze zomer open dag!

 

ZONDAG 2 juli 2023 van 11.00 tot 17.00 uur

 

De brouwerij van onze eigen bieren is te bezichtigen en er wordt uitgelegd hoe deze gemaakt worden. In het bakhuis is de bakker aan het werk, hij stookt de oude houtoven tot deze witheet is en dan worden er broden en worstenbroodjes in gebakken. In de smederij brandt het smidsvuur, de machines draaien en de smid is in de weer met ijzer, hamer en aambeeld. In de blikslagerij is de instrumentenmaker aan het werk, hij legt uit hoe vroeger en nu instrumenten worden hersteld en gerepareerd.  

 

Ons museum, de VijfAmbachten en brouwerij Mieghelm is gedurende het jaar geopend voor groepen op afspraak. Tijdens een open dag is iedereen: groot en klein, jong en oud van harte welkom.

 

Het bier kan geproefd worden. Er is koffie, brood, zelfgebakken taart en ander lekkers uit eigen tuin en keuken.

 

Kom kijken, luisteren en proeven op zondag 2 juli tussen 11.00 en 17.00 uur

  WELKOM!

2 juli 2023: open dag!

De bakker, smid, blikslager/instrumentenmaker en brouwer zijn weer van de partij en de entree is gratis! Graag tot kijk op 2 juli tussen 11.00 en 17.00 uur bij het VijfAmbachtenmuseum - brouwerij Mieghelm aan de Venkant 17 in Sint Michielsgestel.

Lees meer